• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Сплит

МПЦО „Св.Наум Охридски“ - Сплит
MPCO “Sv. Naum Ohridski” - Split


Mažuraničevo Šetalište 8a, 21 000 Split

Парохиски свештеник:
протаставрофор Кирко Велински
мoб: + 385 98 9164107
e-mail: o.kirko@mpee.mk


Претседател:
Дарко Соколов 

e-mail: split@mpee.mk

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец