• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Северно-европско намесништво

Архиерејски Намесник и парохиски свештеник во,
 МПЦО „Свети Кирил и Методиј” - Гетеборг


Архиерејски заменик и парохиски свештеник во,
МПЦО „Свети Наум Охридски” - Малме


Парохиски свештеник во,
MPCO
МПЦО „Свети Климент Охридски” Берлин, Германија