• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Аален

МПЦО „Свети Димитрија“ - Аален
MPCO “Sveti Dimitrija” Aalen

Glückauf Straße 4,
73433 Aalen, Wasseral ngen

Претседател:
Маркоски Роберт
моб: + 49 17361 558 396
e-mail: alen@mpee.mk

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец