• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Инглоштат

МПЦО „Свети Никола“ - Инглоштат
MPCO “Sv. Nikola” - Inglostadt

Christoph-von-Schmid- Straße 12
85055 Ingolstadt

Претседател:
Цветкоски Љупчо
моб: + 49 176 39258993
e-mail: Inglostadt@mpee.mk

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец