• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Пула

МПЦО „Свети Јоаким Осоговски“- Пула
MPCO „Sv. Joakim Osogovski” - Pula


Uspon Sveti Franjo Asiškog 6, 52 100 Pula

Парохиски свештеник:
протаставрофор Кирко Велински
мoб: + 385 98 9164107
e-mail: o.kirko@mpee.mk


Претседател:
Ратко Златески
тел/фах: + 385 52 223307
е-маил; pula@mpee.mk

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец