• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Пјаченца

МПЦО „Св. Прохор Пчински“ - Пјаченца Република Италија
Chiesa ortodossa Macedone „S. Prohor Pcinski“ Piacenza


АДРЕСА: via st. Bartolomeo 48  Piacenca, Italia

Парохиски свештеник:
Протопрезвитер Климент Мишањ
моб: + 39 32 86866342
e-mail: o.kliment@mpee.mk

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец