• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Книги


  „Што напишав, напишав“ - Европски Митрополит, г. Пимен / 2011 год
 


           „Патувајќи“ - Европски Митрополит, г. Пимен / 2017 год

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец