• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Келн

МПЦО "Света Троица" -Келн,Германија /
MPCO "Sveta Troica" -Köln, Deutschland
Remscheider Str. 105
D-51103 Köln

Свештеник: Трајче Грозданов
е-маил: o.Trajce@mpee.mk

Претседател: Тоше Камчев
е-маил: Keln@mpee.mk
тел: 00491782300887

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец