• Партизански Одреди бр. 12 1000 Скопје
  • +38923111225
  • kabinet@mpee.mk

Календарче

Епархиско календарче 2018 


 


 


 


 

.
.

.
.

.
.
.

.
.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

православно календарче 2012 

† Оние кои ќе им пријдат на страдалниците природно Му се приближуваат на Бог, зашто Бог е секогаш покрај своите чеда кои страдаат.
- Старец Пајсиј Светогорец